//L’Escola Popular d’Economia (eco)Feminista torna a Tarragona en format virtual

L’Escola Popular d’Economia (eco)Feminista torna a Tarragona en format virtual

Organitza: CooperAccióFORMACIONS / TALLERS

Aquesta primavera ens alegrem d’iniciar una nova Escola Popular d’Economia (eco)Feminista. En aquesta ocasió a Tarragona i aprofundint en la mirada ecofeminista!
Aquesta serà la quinzena edició d’un projecte en continu moviment. Amb ella volem crear un espai on posar a remull els malestars, alegries, inquietuds, precarietats i afectes que formen la nostra vida. Totes al voltant d’un gran safareig, ensabonarem amb olor de feminismes i pensament crític.L’Escola Popular d’Economia (eco)Feminista no és només un espai des d’on compartir coneixements teòrics, és una pausa en la nostra vida atabalada i plena de reptes per pensar-nos, sentir-nos i aprendre entre nosaltres.

Partint dels coneixements que ja tenim cadascuna de nosaltres per poder parlar d’economia, en aquesta edició que serà virtual-online, utilitzarem una metodologia participativa via videoconferències amb Zoom (una trobada a la setmana els dijous de 18 a 20h) i amb el suport del moodle (que podràs realitzar quan vulguis en funció de la teva disponibilitat horària i no tan sols en l’horari de la videoconferència dels dijous).
Vols saber-ne més?
Començarem el dilluns 26 d’abril i acabarem el divendres 25 de juny.
Ens trobarem online els dijous de 18 a 20h.
Pots consultar la programació entrant ací.
És totalment gratuït.
Com inscriure’s?
Omple aquest formulari  i ens posarem en contacte amb tu.
Data límit el diumenge 18 d’abril.
Encara tens dubtes?Si encara necessites que et aclarim alguna cosa, posa’t en contacte amb economiafeminista@cooperaccio.org

Pots veure aquest video amb les experiències d’algunes de les participants d’edicions passades.

#EPEFTaragona


Des del Dilluns 26 de abril de 2021
18.00 h - Seguiment online
Fins al Divendres 25 de juny de 2021

Preu: És totalment gratuït.