//Licitacions públiques: Com presentar-les i gestionar-les?(Multissessió) – Aula Virtual

Licitacions públiques: Com presentar-les i gestionar-les?(Multissessió) – Aula Virtual

Organitza: Barcelona Activa


FORMACIONS / TALLERS

Licitacions públiques: com presentar-les i gestionar-les? – Aula Virtual

Si sou una organització de l’ESS i us interessa presentar-vos a concursos públics, aquesta activitat us orientarà a encarar el procés. En aquesta, treballarem els aspectes clau que cal conèixer a l’hora de presentar-se a concursos públics. Farem un recorregut per aquelles qüestions més formals, l’anàlisi dels plecs de condicions i l’explicació d’algunes estratègies per millorar les ofertes des d’una perspectiva de l’Economia Social i Solidària, a través de la seva aplicació pràctica.

Aquesta formació multissessió es dirigeix a iniciatives i organitzacions d’Economia Social i Solidària en qualsevol format jurídic (cooperatives, associacions, fundacions, etc.) de recent creació o que portin més d’un any d’activitat.

Es treballarà en 2 sessions, programades en dies diferents (Part 1 i Part 2). És obligatori per al correcte aprofitament del contingut de la formació, ASSISTIR A LES DUES:

*Sessió 1 (27 d’abril de 16 a 17:30h)

*Sessió 2 (28 d’abril de 16 a 17:30h)

Temari:

1. En què consisteixen els concursos públics?
2. Quines tipologies hi ha?
3. El plec de condicions administratives
4. El plec de condicions tècniques
5. La documentació administrativa
6. La solvència tècnica i econòmica
7. Integració de solvència i la UTE
8. Procés de presentació. Els sobres.
9. El RELI
10. Anàlisi dels criteris de valoració: el projecte tècnic
11. Què cal tenir en compte per presentar l’oferta econòmica. La baixa temerària.

IMPORTANT: Aquesta activitat s’impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic, abans de la primera sessió, un enllaç únic par a totes les sessions i les instruccions d’accés.

 Barcelona Activa respon a la situació de confinament generada per la COVID-19 posant en marxa entre altres recursos l’Aula Virtual, sessions via streaming per poder apropar-vos la formació a casa de la manera més real possible, i que sigui gairebé el mateix que fer-la de forma presencial. En aquest enllaç podeu consultar-la.

En les activitats de l’Aula Virtual es considerarà com a “assistides” a totes aquelles persones que hagin accedit a l’espai en els primers 30 minuts de la formació. Les persones que s’incorporin més tard, es comptabilitzaran com a “no assistides” i no se’ls generarà el certificat corresponent.


Des del Dimarts 27 de abril de 2021
16.00 h - Seguiment online
Fins al Dimecres 28 de abril de 2021

Informació d'inscripció: Per més informació pots escriure a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat