//Mesura de govern d’Innovació Social

Mesura de govern d’Innovació Social

Organitza: Ajuntament de Barcelona


ALTRES ESDEVENIMENTS

El Consell Municipal de Benestar Social es va reunir el darrer 11 de març en una reunió plenària on es va presentar la mesura de govern d’Innovació Social i en què totes les entitats de l’Acord Ciutadà van ser convidades.

La mesura de govern, sota el lema “Transformant la realitat per millorar el benestar dels veïns i veïnes de Barcelona”, pretén promoure la innovació com a eina clau per avançar cap a la reducció de les desigualtats i protegir els drets socials de la població.

Innovar és fer les coses de manera diferent, mirar els problemes des de diferents angles i buscar noves solucions. La innovació social és una senya d’identitat de l’Ajuntament de Barcelona, ha sigut i és una eina clau.

A partir de l’experiència acumulada des de 2015, l’estratègia municipal en innovació social persegueix dos grans objectius: millorar les respostes als problemes socials i facilitar l’accés de la ciutadania als serveis socials municipals incorporant eines digitals i d’intel·ligència artificial. Per a això, es prioritzen un conjunt de projectes innovadors articulant-los en tres blocs estratègics:

1. Drets bàsics i empoderament ciutadà

2. Nou model social de ciutat: “Cuidem-nos en comunitat”

3. Transformació digital


Des del Dijous 11 de març de 2021
Seguiment online
Fins al Dimarts 30 de novembre de 2021