//Mostra 25º Festival Internacional Cinema Medi Ambient

Mostra 25º Festival Internacional Cinema Medi Ambient

Organitza: La Fàbrica del Sol


ACTIVITAT CULTURAL

Claqueta i acció! Mostra del 25º Festival Internacional Cinema Medi Ambient setembre-desembre 2019

El cicle Claqueta i acció és una iniciativa que porta el debat sobre el malbaratament alimentari, el canvi climàtic, la mobilitat sostenible, els recursos hídrics, la problemàtica dels residus i dels plàstics, i les amenaces a la biodiversitat i els ecosistemes del planeta, a centres cívics i aules ambientals de Barcelona.

Les projeccions de pel·lícules documentals provinents del Festival de Cinema de Medi AmbientFICMA-, s’acompanyen de debats participatius dinamitzat a càrrec de l’Ajuntament de Barcelona.

En total, es podran veure una vintena de títols al llarg de la tardor: 1. Food city 2. La otra media naranja 3.Recolectando un mundo mejor 4.Save tomorrow 5. Better tomorrows 6. The art of change: climate change 7. La línea amarilla 8. El río de los kukamas 9. La ruta del agua 10. La Plastikeria 11. Plasticseas 12. World environment day 13. Gifts of silver 14. Hondar 2050 15. La ballena franca 16. The last guardians 17. Useless 18. El hada de la cleta 19. Mini Wiconi: water is life 20. En la línea del frente: los guardaparques del Parque Nacional de Gorongosa.

En aquest enllaç podeu consultar tot el programa del cicle: http://ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol/inscripcions/sites/default/files/cinema-ambiental-desplegable-A3-2019_WEB_ok_F.pdf

El cicle Claqueta i Acció! és una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona en col·laboració amb el Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient (FICMA), que va néixer amb la intenció de promoure la cultura de la sostenibilitat entre la ciutadania de Barcelona.

Aquesta tardor no us perdeu el millor cinema ambiental en diferents equipaments de la ciutat!


Des del Dijous 10 de octubre de 2019
19.00 h - Gran de Gràcia 190, Espai Jove La Fontana
Fins al Dilluns 16 de desembre de 2019


Documentació