//Neix el Centre de Recursos en Drets Humans

Neix el Centre de Recursos en Drets Humans

Organitza: Ajuntament de Barcelona


ALTRES ESDEVENIMENTS

La Direcció de Serveis de Drets de Ciutadania ha impulsat el Centre de Recursos en Drets Humans (CRDH), un servei municipal de l’Ajuntament de Barcelona que neix amb l’objectiu de promoure, promocionar i divulgar els drets humans a la ciutat.

El CRDH ofereix serveis de formació i assessorament per a entitats, la ciutadania i també en l’àmbit educatiu, així com també disposa d’un Catàleg de formació en igualtat i no discriminació al seu portal web.

S’ofereixen els següents serveis:

1.Catàleg de Formació

Organitza formacions i assessorament pedagògic en drets humans i no-discriminació, dirigides a entitats, centres educatius, el teixit associatiu de la ciutat i el mateix Ajuntament.

L’objectiu del Catàleg és apropar els drets humans als diferents col·lectius i aterrar-los al dia a dia de la ciutat, veure quin impacte tenen, com ens afecten i com podem treballar per protegir-los, defensar-los i fer-ne divulgació.

El Catàleg de Formació també és un espai d’aprenentatge i reflexió al voltant de les problemàtiques vinculades als discursos d’odi i les discriminacions, que té la vocació d’afavorir la seva detecció, conèixer els mecanismes de què disposem per fer-hi front, i discutir quines estratègies es poden impulsar per garantir els drets humans i la igualtat de tracte a tots els veïns i veïnes de Barcelona.

Feu una ullada al catàleg i escriviu-nos a formacio.crdh@bcn.cat per programar un taller o resoldre qualsevol dubte.

2.Defensores de drets

Impulsa un punt de trobada i difusió de defensores de drets, promovent la connexió entre defensores locals i internacionals, la difusió de la seva figura, i el testimoniatge com a eina de sensibilització.

3.Centre de Documentació

Recopila documentació i recursos i ho difon de manera oberta, amb la voluntat de sensibilitzar la ciutadania i contribuir a la recerca i l’especialització acadèmica.

El Centre de Recursos en Drets Humans ofereix un cercador de documentació sobre mecanismes de drets humans, igualtat i no-discriminació, defensores de drets i altres matèries relacionades. El fons documental s’actualitza amb les darreres disposicions, informes o documents que s’han generat en l’àmbit local i internacional.

Si sou una entitat, centre d’investigació o administració i voleu afegir recursos del Centre de documentació, podeu contactar-nos a: crdh@bcn.cat


Des del Dijous 19 de novembre de 2020
Seguiment online
Fins al Dimarts 30 de novembre de 2021