//Nova edició de l’Escola Popular d’Economia (eco)Feminista virtual-online

Nova edició de l’Escola Popular d’Economia (eco)Feminista virtual-online

Organitza: CooperAccióFORMACIONS / TALLERS

Aquest hivern ens alegrem d’iniciar una nova Escola Popular d’Economia (eco)Feminista. En aquesta ocasió a Sant Boi de Llobregat i aprofundint en la mirada ecofeminista!

Aquesta serà la catorzena edició d’un projecte en continu moviment. Amb ella volem crear un espai on posar a remull els malestars, alegries, inquietuds, precarietats i afectes que formen la nostra vida. Partirem de nosaltres mateixes, dels coneixements que ens donen les experiències quotidianes, de tot allò que ens agrada i plena el cor d’emoció i d’allò que ens manté estressades, angoixades i plena el cos de preocupació. Sabem que la vida quotidiana és una font profunda i complexa des d’on crear coneixement col·lectiu, des d’on repensar el món i construir alternatives.

Totes al voltant d’un gran safareig, ensabonarem amb olor de feminismes i pensament crític. Parlarem de treball de cura, de com funciona l’economia capitalista patriarcal, de relacions de poder, de colonialitat, distribució de la riquesa, de comunitat, sostenibilitat, vulnerabilitat, etc.

L’objectiu serà posar-ho tot a assecar al sol, amb la tranquil·litat, la cura i l’espai que cal per qüestionar el món on vivim i a nosaltres mateixes. Volem fer safareig, polititzar l’experiència viscuda, xafardejar sobre nosaltres, enraonar sobre la vida, fer públic tot allò que resta invisible. Els draps bruts es deixaran de netejar a casa per uns dies perquè visibilitzarem la importància de cuidar-nos, fent que la cura de la vida esdevinga una qüestió política, col·lectiva.

Per tot això, l’Escola Popular d’Economia (eco)Feminista no és només un espai des d’on compartir coneixements teòrics, és una pausa en la nostra vida atabalada i plena de reptes per pensar-nos, sentir-nos i aprendre entre nosaltres. Partint dels coneixements que ja tenim cadascuna de nosaltres per poder parlar d’economia, en aquesta edició que serà virtual-online, utilitzarem una metodologia participativa via videoconferències (una trobada a la setmana els dijous de 18 a 20h) i amb el suport del moodle (així cada participant podrà seguir la formació quan vulgui en funció de la seva disponibilitat horària i no tan sols en l’horari de la videoconferència dels dijous).

Pots consultar la programació entrant aquí.
Si encara necessites que t’aclarim alguna cosa, posa’t en contacte amb economiafeminista@cooperaccio.org


Des del Dilluns 15 de febrer de 2021
Seguiment online
Fins al Divendres 23 de abril de 2021

Preu: És totalment gratuït