//Obertes les inscripcions a la segona edició de #NosotrasInnovamos

Obertes les inscripcions a la segona edició de #NosotrasInnovamos

Organitza: Barcelona Activa


ALTRES ESDEVENIMENTS

La “Cátedra Regional de UNESCO Mujeres, Ciencia y Tecnología” i Barcelona Activa, la Agencia de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Barcelona, presenten una vegada més (per segon any consecutiu) el concurs internacional ” #NosotrasInnovamos: Jóvenes latinoamericanas protagonistas de la innovación para la sostenibilidad social y ambiental”.

Si ets dona tens entre 18 i 35 anys i lideres un equip que estigui desenvolupant una emprenedoria de base tecnològica amb algún impacte social o ambiental a Amèrica llatina o al Carib hispà, aquesta és la teva oportunitat!

Perque volem destacar la importància i el potencial del treball col.lectiu de les dones en l’emprenedoria de base tecnològica. Perque creiem en el desenvolupament tecnològic com motor de la transformació social. I perque apuntem a posar les noves tecnologies al servei de la comunitat, per una societat més justa, equitativa i sostenible.

Accedeix aqui a les bases i condicions i animat a formar part de #NosotrasInnovamos!

Inscripcions estan obertes fins el 16 abril 2021 a les 23:59 (hora Argentina).

Les guanyadores tindràn accés a un programa de capacitació virtual exclusiu a la plataforma del “Programa Regional de Formación en Género y Políticas Públicas (PRIGEPP) ” de FLACSO, desenvolupat i dictat per especialistes. A més a més, es veuran beneficiades amb una programació  d’activitats a mesura de les seves necessitats, que inclourà xerrades formatives, reunions d’assessorament, informació sobre fons d’inversió i contactes institucionals, empresarials i acadèmics. Es seleccionaran tres projectes guanyadors i tot el premi estarà pensat per a potenciar-los.


Co-Organitzadores: UNESCO


Des del Divendres 08 de gener de 2021
Seguiment online
Fins al Divendres 16 de abril de 2021