//Inscripció per expositores FESC 2021!

Inscripció per expositores FESC 2021!

Organitza: XES


FIRES / CONGRÉS / JORNADES

Vols mostrar el teu projecte d’ESS a la FESC 2021? Obrim inscripció per expositores!

La 10a edició de la Fira d’Economia Solidària de Catalunya arriba carregada de novetats! La més important: enguany la fira es presenta amb un format híbrid, presencial i virtual, que ens permet recuperar les abraçades i els retrobaments però aprofitar la potencialitat que ens ofereix la tecnologia per arribar a un públic cada cop més divers.

Sabem que s’acosten les vacances i que esteu desitjant desconnectar després d’un curs intens i ple de reptes. Us imagineu quin plaer seria tancar paradeta amb tots els deures fets? Doncs posem fil a l’agulla!

Fins al 31 de juliol, pots inscriure’t com a expositora a la FESC 2021 a preu reduït! A partir de l’1 d’agost, la quota d’inscripció s’incrementa tant per les organitzacions sòcies com per les no sòcies de la Xarxa d’Economia Solidària. A més, el context pandèmic ens obliga a replantejar l’aforament de la Fabra i Coats per garantir el compliment de les mesures sanitàries, així que et recomanem que no badis si no vols quedar-te sense plaça!

Concretament, la mostra d’expositores tindrà lloc el 23 i 24 d’octubre a la Fabra i Coats i també a través de la pàgina web de la fira i els diferents canals de comunicació.

Hi haurà 4 modalitats de participació:

INSCRIPCIÓ – WEB, Del 18 al 24 d’octubre

PANTALLA DURANT LA FIRA, 23 i 24 d’octubre

ESTAND COMPARTIT, 23 i 24 d’octubre

ESTAND INDIVIDUAL, 23 i 24 d’octubre

Si tens un projecte d’economia social i solidària i vols mostrar-lo al món, has de saber que les inscripcions ja s’han obert a través d’aquest formulari!! Recorda que les organitzacions que s’inscriguin abans del 31 de juliol, podran gaudir d’un descompte en la quota final d’inscripció.

T’hi esperem!


Des del Divendres 06 de agost de 2021
Seguiment online i presencial
Fins al Dijous 30 de setembre de 2021