//Barcelona Activa i FAQS Activa Live

Barcelona Activa i FAQS Activa Live

Organitza: Barcelona Activa


XERRADES / SESSIONS INFORMATIVES

#FAQSActivaLive és la nova iniciativa que Barcelona Activa ha posat en marxa en el seu canal d’Instagram @barcelonactiva.

L’objectiu de l’acció és apropar-se a la ciutadania i resoldre les preguntes més freqüents sobre recerca de feina, emprenedoria i empreses mitjançant l’assessorament de persones expertes.

En definitiva, es tracta d’una proposta amb la que es pretén reforçar els serveis i recursos d’assessorament i acompanyament que ofereix Barcelona Activa amb un format que permet generar més proximitat amb les persones, especialment amb aquelles més joves.

Aquesta sèrie de sessions en directe tindrà lloc cada dijous a les 17h a través del canal d’Instagram Live de @barcelonactiva. Totes les transmissions seran de curta durada, aproximadament d’uns 30 minuts i els usuaris i usuàries que es connectin tindran la possibilitat d’interactuar i plantejar els seus dubtes en directe. Un cop finalitzades, es podran veure íntegrament a Instagram TV i es publicarà el contingut més rellevant en càpsules breus al canal de Youtube de Barcelona Activa.

Pròximament s’aniran anunciant les temàtiques de les sessions a través de les xarxes socials de Barcelona Activa, així com a la resta dels canals digitals. Per dinamitzar les sessions, també es recolliran uns dies abans les preguntes de la comunitat a través d’Instagram Stories.

 


Des del Dijous 28 de maig de 2020
17.00 h - Seguiment online
Fins al Dimarts 30 de novembre de 2021