//Online: Article”L’economia feminista guanya pes arran de la COVID-19″de DIMMONS

Online: Article”L’economia feminista guanya pes arran de la COVID-19″de DIMMONS

Organitza: Dimmons


ALTRES ESDEVENIMENTS

En un moment tan complicat com el que vivim arran la COVID-19, s’erigeix de forma esperançadora l’oportunitat de posar en el centre valors que es reclamen amb urgència des dels moviments feministes. La investigadora Mayo Fuster aporta en un nou article la seva perspectiva dels canvis que està implicant la crisi en el model econòmic, per construir una economia digital feminista.

Conceptes com ara el valor de la vida i de la cura de les persones, el bé comú, el coneixement obert i el suport mutu s’han posat, d’un dia per l’altre, al centre del sistema productiu. En el recentment publicat article “L’economia feminista guanya pes arran de la COVID-19” Fuster apunta que, en moments com l’actual en què s’evidencia la vulnerabilitat compartida global, s’està reivindicant la vida per davant de l’economia i s’accentuen la importància del sector públic i el bé comú, i també d’alguns valors com ara el de la solidaritat.

Podeu llegir l’article complet aquí https://www.uoc.edu/portal/ca/news/actualitat/2020/205-economia-feminista.html

Aquesta contribució forma part de l’acció #DimmonsOpenKnowledge (http://dimmons.net/dimmonsopenknowledge/) del grup de recerca i acció Dimmons (IN3-UOC). És una aposta per difondre el coneixement obert i per facilitar les últimes contribucions que ha fet el grup en matèria d’economia digital procomú.


Des del Dilluns 27 de abril de 2020
Seguiment online
Fins al Dimarts 30 de novembre de 2021

Informació d'inscripció: Qualsevol cosa a comentar podeu escriure a: mmanjonpl@uoc.edu (Mireia Manjon)