//Mesures especials davant Covid-19 per les Cooperatives de treball

Mesures especials davant Covid-19 per les Cooperatives de treball

Organitza: Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya


ALTRES ESDEVENIMENTS

En aquesta pàgina la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya actualitzarà les informacions oficials en relació a les mesures excepcionals adoptades per frenar l’expansió del Coronavirus SARS-CoV-2 i que puguin ser d’interès per a les cooperatives de treball.

Hi trobareu les ultimes actualitzacions en àmbit econòmic i laboral; mesures sanitàries i assistencials així com un seguit de fitxers descarregables: Instrucció tramitació ERTE, Ajornament impostos Agència Tributària, Clarificacions i dubtes sobre la Llei 8-2020,FAQS sobre cooperatives,Permís retribuit treballadores no essencials,Faqs mesures contractació pública entre moltes d’altres qüestions.

A més a més, activem el Programa d’Orientació COVID-19 i altres iniciatives per acompanyar les cooperatives en la incertesa generada per l’emergència del Coronavirus.

Com a conseqüència de les nombroses demandes que ens esteu fent arribar hem produït les següents eines:

Programa d’Orientació COVID-19
Activem la xarxa de cooperatives expertes federades per donar assessorament especialitzat a les cooperatives que necessitin suport en matèria econòmica o laboral. La Federació subvenciona fins a 8 hores d’atenció en el marc del Programa d’Orientació COVID-19, finançat pels FEPC. Adreceu-vos a la Federació com ho feu normalment i el nostre equip us atendrà com és habitual per telèfon o a través del correu electrònic.

Eines i guies de formació
Aquests dies de confinament a causa de l’amenaça provocada per l’expansió del Coronavirus, us recordem que disposem de nombroses eines al vostre abast. Al llarg dels darrers anys hem creat recursos de tot tipus, des de videoformacions, fins a guies que us podeu descarregar o eines online per a temes específics com l’emprenedoria cooperativa.

Mesures de suport a les empreses
La pandèmia del Coronavirus i les mesures de distanciament i confinament decretades han provocat que la majoria d’empreses hagin aturat dràsticament la seva activitat. A través del Reial Decret Llei 8/2020 el govern ha posat en marxa un seguit de mesures a tot l’estat espanyol que inclouen avantatges per a la tramitació d’ERTOS i ajuts amb les hipoteques per a les persones més vulnerables. Des de la Generalitat de Catalunya també s’han posat en marxa mesures de suport per a les treballadores autònomes.Les hem recollit totes a l’espai informatiu Coronavirus que anem actualitzant a mida que hi ha novetats.

 


Des del Dimecres 01 de abril de 2020
Seguiment online
Fins al Dimarts 30 de novembre de 2021

Informació d'inscripció: Adreceu-vos a la Federació com ho feu habitualment, mitjançant el telèfon 933188162, disponible de 8h a 18h o escriviu-nos a federacio@cooperativestreball.coop