//Neix un web d’ofertes de feina d’entitats sorgides durant la pandèmia

Neix un web d’ofertes de feina d’entitats sorgides durant la pandèmia

Organitza: Taula d'entitats del Tercer Sector Social de CatalunyaALTRES ESDEVENIMENTS

La Taula del Tercer Sector Social crea una plataforma per donar resposta a les necessitats socials durant l’emergència per la Covid-19

Un web on es reuneixen les ofertes de feina d’entitats socials sorgides arran de la pandèmia. Aquesta és la idea que ha materialitzat la Taula del Tercer Sector de Catalunya, amb la creació de la plataforma www.professionals.tercersector.cat, una borsa de treball en línia del Tercer Sector que actua com a punt de trobada entre professionals del sector i entitats per donar resposta a l’emergència per la Covid-19.

En aquest sentit, tant les entitats poden publicar ofertes de feina com els i les professionals poden penjar demandes de l’àmbit social, sociosanitari, educatiu o psicològic. Personal de neteja, auxiliars de gerontologia, educadors/es socials, auxiliars de geriatria… aquestes són algunes de les ofertes que ja s’han publicat a la plataforma.

Algunes entitats com la Fundació Llars de l’Amistat Cheshire, la Fundació AMPANS, la Fundació Estimia o la Fundació Privada Vallès Oriental ja han publicat les seves ofertes de feina. Granollers, Barcelona, Osona, Manresa, Vilablareix, el Garraf o Mollerussa són algunes de les zones on ja s’han detectat les primeres necessitats per reforçar les plantilles d’atenció de residències i entitats.

La Taula del Tercer Sector de Catalunya, doncs, ha donat resposta a una demanda col·lectiva del sector que se suma a altres portals ja existents on també es poden cercar ofertes de feina com Torre Jussana o la Borsa de Treball de Lafede.cat.


Des del Dilluns 20 de abril de 2020
Seguiment online
Fins al Dimarts 30 de novembre de 2021