//Nou site i logo de Migranodearena, el nou ‘market place’ de la solidaritat

Nou site i logo de Migranodearena, el nou ‘market place’ de la solidaritat

Organitza: Fundació MigranodearenaALTRES ESDEVENIMENTS

Migranodearena es reinventa amb una nova web que inclou noves funcionalitats per facilitar i millorar l’experiència solidària de les persones usuàries

La plataforma de crowdfunding social migranodearena s’ha reinventat per convertir-se en el nou ‘market place’ de la solidaritat. L’entitat, que ha llençat nova pàgina web, té com a objectiu facilitar la solidaritat a persones i empreses oferint la possibilitat de col·laborar amb causes socials de diverses formes: ja sigui creant campanyes de crowdfunding, realitzant donacions mitjançant el projecte de ‘Cajas Solidarias’ o donant productes a través de ‘Donalo’.

La fundació migranodearena estrena un nou site que té un disseny més fresc i modern i una millor navegabilitat des de dispositius mòbils. Entre altres novetats destaca la interactivitat entre creador/a del repte i donants, a través de la personalització dels missatges tant d’agraïment com d´informació sobre l´evolució de la campanya gràcies a la secció d´actualitzacions.

L’entitat ha incorporat dos funcionalitats molt demandades per les ONG: d´una banda la possibilitat d´incorporar recompenses per aquelles persones que col·laborin amb una campanya i d´altra banda el ticketing, a través del qual les ONGs podran organitzar els seus esdeveniments solidaris a través de migranodearena. També és possible a través de la nova web, realitzar donacions recurrents a entitats socials.

Aquest canvi en la web de la plataforma social suposa una gran quantitat de millores, que arriben després d’un gran allau de donacions i un gran afany solidari per part de la societat degut a la Covid-19.

El proper 14 de Juliol, amb ocasió de la celebració de la IX Edició dels Premis migranodearena, la fundació farà la presentació oficial del nou site i del nou logo, representat per una muntanya de sorra, que simbolitza la missió de l´entitat: moltes persones aportant el seu gra de sorra són les que canvien el món.

 

 

 


Des del Dimarts 14 de juliol de 2020
Seguiment online
Fins al Divendres 30 de abril de 2021