//Eines lliures de gestió col·lectiva per teletreballar-Aula Virtual

Eines lliures de gestió col·lectiva per teletreballar-Aula Virtual

Organitza: Barcelona Activa


FORMACIONS / TALLERS

Eines lliures de gestió col·lectiva per teletreballar – Aula Virtual

El confinament provocat per la crisi sanitària de la COVID-19 ha obligat a moltes organitzacions a traslladar la seva activitat a l’espai virtual. Però estem preparades per fer el salt al teletreball? Coneixem les eines adequades per fer-ho? En aquesta activitat us proposem diferents eines lliures de gestió, comunicació i emmagatzematge de documentació.

L’activitat s’adreça a iniciatives i organitzacions d’Economia Social i Solidària en qualsevol format jurídic (cooperatives, associacions, fundacions, etc.) de recent creació o que portin més d’un any d’activitat. 

IMPORTANT: Aquesta activitat s’impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l’enllaç amb la invitació i les instruccions d’accés abans de l’inici de la sessió.

Barcelona Activa respon a la situació de confinament generada per la COVID-19 posant en marxa entre altres recursos l’Aula Virtual, sessions via streaming per poder apropar-vos la formació a casa de la manera més real possible, i que sigui gairebé el mateix que fer-la de forma presencial. En aquest enllaç podeu consultar-la.

En les activitats de l’Aula Virtual es considerarà com a “assistides” a totes aquelles persones que hagin accedit a l’espai en els primers 30 minuts de la formació. Les persones que s’incorporin més tard, es comptabilitzaran com a “no assistides” i no se’ls generarà el certificat corresponent.


Dimarts 21 de juliol de 2020
10.00 h - Seguiment online


Documentació