//Online:El coneixement obert no s’atura! #DimmonsOpenKnowledge

Online:El coneixement obert no s’atura! #DimmonsOpenKnowledge

Organitza: Grup de recerca i acció DimmonsFORMACIONS / TALLERS

Davant la situació que estem vivint, Dimmons treballa per continuar fomentant la innovació socioeconòmica a través de la recerca-acció. Aquests dies és més important que mai no aturar l’aposta per difondre el coneixement obert i el grup de recerca del IN3-UOC, localizat habitualment a la InnoBAdora, us facilita les últimes contribucions que ha fet en matèria d’economia digital procomú.

Perquè el coneixement obert no s’atura! #DimmonsOpenKnowledge

Vídeos de la trobada Sharing Cities Action (http://www.sharingcitiesaction.net/encounter-2019/programme/): 30 sessions on expertes de l’economia digital, representants de ciutats, projectes i ecosistema treballen al voltant de nous models de plataformes més sostenibles, feministes i inclusius.

Últimes publicacions (http://dimmons.net/publications/) del grup: Dimmons investiga al voltant de l’esfera digital per a una societat orientada cap al procomú. Entre les últimes publicacions trobem el recurs sobre bibliografia de gènere en recerca o l’informe per a ciutats sobre les polítiques públiques que aposten per l’economia col·laborativa.


Des del Dilluns 30 de març de 2020
Seguiment online
Fins al Dimarts 30 de novembre de 2021