//Participació ciutadana-Aula Virtual (Nova)

Participació ciutadana-Aula Virtual (Nova)

Organitza: Barcelona Activa


FORMACIONS / TALLERS

Objectius generals de l’activitat: Conèixer que vol dir la participació ciutadana i quins són els seus elements claus

Objectius específics de l’activitat: Entendre el concepte de participació ciutadana – Conèixer els canals de participació – Analitzar i conèixer experiències d’arreu.

La formació s’adreça a generalista.

Temari complert:

*De què parlem quan parlem de participació ciutadana
*Per a què serveix la participació ciutadana
*La importància de la inclusivitat i la diversitat en la participació ciutadana
*Canals de participació
*Experiències des de l’àmbit local fins a l’internacional

IMPORTANT: Aquesta activitat s’impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l’enllaç amb la invitació i les instruccions d’accés abans de l’inici de la sessió.

Barcelona Activa respon a la situació de confinament generada per la COVID-19 posant en marxa entre altres recursos l’Aula Virtual, sessions via streaming per poder apropar-vos la formació a casa de la manera més real possible, i que sigui gairebé el mateix que fer-la de forma presencial. En aquest enllaç podeu consultar-la.

En les activitats de l’Aula Virtual es considerarà com a “assistides” a totes aquelles persones que hagin accedit a l’espai en els primers 30 minuts de la formació. Les persones que s’incorporin més tard, es comptabilitzaran com a “no assistides” i no se’ls generarà el certificat corresponent.

A més a més, podeu consultar en aquest enllaç el nou calendari online que hem creat on trobareu tota la formació estable que hem preparat al llarg del tercer trimestre d’aquest any.


Dilluns 13 de setembre de 2021
12.00 h - Seguiment online

Informació d'inscripció: Per més informació pots escriure a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat