//Participació ciutadana-Aula Virtual (Nova)

Participació ciutadana-Aula Virtual (Nova)

Organitza: Barcelona Activa


FORMACIONS / TALLERS

Objectius generals de l’activitat: Conèixer que vol dir la participació ciutadana i quins són els seus elements claus

Objectius específics de l’activitat: Entendre el concepte de participació ciutadana – Conèixer els canals de participació – Analitzar i conèixer experiències d’arreu

La formació s’adreça a generalista.

IMPORTANT: Aquesta activitat s’impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l’enllaç amb la invitació i les instruccions d’accés abans de l’inici de la sessió.

Barcelona Activa respon a la situació de confinament generada per la COVID-19 posant en marxa entre altres recursos l’Aula Virtual, sessions via streaming per poder apropar-vos la formació a casa de la manera més real possible, i que sigui gairebé el mateix que fer-la de forma presencial. En aquest enllaç podeu consultar-la.

En les activitats de l’Aula Virtual es considerarà com a “assistides” a totes aquelles persones que hagin accedit a l’espai en els primers 30 minuts de la formació. Les persones que s’incorporin més tard, es comptabilitzaran com a “no assistides” i no se’ls generarà el certificat corresponent.

 


Divendres 22 de gener de 2021
16.00 h - Seguiment online

Informació d'inscripció: Per més informació pots escriure a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat