//Privacitat i Cooperativisme de plataforma – Aula Virtual (Nova)

Privacitat i Cooperativisme de plataforma – Aula Virtual (Nova)

Organitza: Barcelona Activa


FORMACIONS / TALLERS

Així, l’objectiu general serà aportar elements i eines per tal d’establir els processos laborals i fiscals de les noves iniciatives emprenedores per aconseguir: Optimització de la tria de format jurídic i de la constitució Aprofundir en els coneixements dels propis formats jurídics i la seva fiscalitat Compliment de les obligacions Transparència i rendició de comptes

Activitat orientada a entitats o col·lectius interessades en dissenyar una estratègia de captació de fons que combini diferents elements i estratègies. Es recomana que les persones participants portin un primer esbós de les necessitats de finançament concretes de la seva entitat.

IMPORTANT: Aquesta activitat es divideix en 2 sessions (8 i 9 de març en horari de mati). S’impartiran de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic, abans de la primera sessió, un enllaç únic par a totes les sessions i les instruccions d’accés.

Barcelona Activa respon a la situació de confinament generada per la COVID-19 posant en marxa entre altres recursos l’Aula Virtual, sessions via streaming per poder apropar-vos la formació a casa de la manera més real possible, i que sigui gairebé el mateix que fer-la de forma presencial. En aquest enllaç podeu consultar-la.

En les activitats de l’Aula Virtual es considerarà com a “assistides” a totes aquelles persones que hagin accedit a l’espai en els primers 30 minuts de la formació. Les persones que s’incorporin més tard, es comptabilitzaran com a “no assistides” i no se’ls generarà el certificat corresponent.

 


Des del Dilluns 08 de març de 2021
10.00 h - Seguiment online
Fins al Dimarts 09 de març de 2021

Informació d'inscripció: Per més informació pots escriure a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat