//‘(Re)coneixem-nos’, un catàleg de recursos formatius d’entitats juvenils

‘(Re)coneixem-nos’, un catàleg de recursos formatius d’entitats juvenils

Organitza: Associació de Casals i Grups de Joves de CatalunyaALTRES ESDEVENIMENTS

El mes de gener de 2020 es va dur a terme a Barcelona la jornada ‘(Re)coneixem-nos’, organitzada per l’Associació de Casals i Grups de Joves de Catalunya i l’Associació Catalana de Professionals de Joventut. Allí s’hi va debatre la importància de la formació en les polítiques, plans locals i treball amb joves i es van conèixer els recursos dels quals les entitats juvenils disposaven per a la formació de professionals i joves.

Arran d’aquesta jornada, on van participar una desena d’entitats juvenils i professionals interessats en l’àmbit de joventut, i d’aquest treball col·laboratiu i posada en comú d’eines i formacions, es va crear el catàleg ‘(Re)coneixem-nos. Catàleg de recursos formatius de les entitats juvenils’.

El catàleg té l’objectiu d’apropar les entitats juvenils entre elles i donar-los més opcions de formació interna i per als i les joves amb les quals treballen. Compta amb els recursos formatius de Casals de Joves de CatalunyaCasal LambdaCentre d’Estudis Africans i InterculturalsConsell Nacional de Joventut de CatalunyaEscola Lliure el SolFundació Escolta Josep Carol – Escola ForcaSEXus Informació i Assessorament sobre sexualitats i el Servei Civil Internacional de Catalunya.


Des del Dilluns 27 de juliol de 2020
Seguiment online
Fins al Dimarts 30 de novembre de 2021