//Sessió de presentació de les Maletes pedagògiques de jocs cooperatius

Sessió de presentació de les Maletes pedagògiques de jocs cooperatius

Organitza: Barcelona Activa


FORMACIONS / TALLERS

La Maleta de jocs cooperatius #TransformESS consta de 6 jocs per treballar valors cooperatius i l’ESS en espais educatius. Per tal d’explicar-vos tots els detalls d’aquest recurs, us convoquem el pròxim dimarts 29 de juny, de 12 a 14 h, a les instal·lacions de Barcelona Activa, on us presentarem i coneixereu tots els jocs, i les especificitats i potencialitats de l’eina. També reflexionarem conjuntament sobre les oportunitats d’introduir el joc a les aules.

Aquesta sessió va dirigida a docents de primària, secundària i altres espais educatius no formals. Concretament a professionals i voluntaris del món educatiu (mestres, docents, educador/es) amb ganes d’incorporar el joc com a metodologia per treballar valors cooperatius i introduir el cooperativisme i l’economia social i solidària a l’aula o als espais educatius.

La sessió, amb una durada de dues hores, seguirà tots els protocols sanitaris de la COVID-19 i es desenvoluparà en grups reduïts. Per tal d’organitzar la jornada, agrairíem que us inscriviu en aquest enllaç.

#TransformESS és el programa de foment de l’Economia Social i Solidària (ESS) i el cooperativisme entre l’alumnat, tant en les diferents etapes educatives de l’educació formal com en altres espais educatius no formals.

Per al curs vinent (2021-2022), us proposem tres recursos educatius per fomentar els valors d’una economia, la Social i Solidària, que posa la vida al centre: MIcrocooperatives d’alumnes, les Maletes de jocs cooperatius i càpsules del Projecte de Vida Professional (ProVP).

 

 

 

 


Dimarts 29 de juny de 2021
12.00 h - C/del Peru 52, InnoBA, Barcelona

Informació d'inscripció: Per a més informació contacta amb innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat