//Sessió Informativa apropa’t a InnoBA i a l’Economia Social i Solidària (Les Corts)

Sessió Informativa apropa’t a InnoBA i a l’Economia Social i Solidària (Les Corts)

Organitza: Barcelona Activa


CÀPSULA

InnoBA és l’equipament de Barcelona Activa que ofereix acollida, orientació, espai d’autoconsulta, activitats, serveis especialitzats, recerca, formació i espais d’experimentació i incubació, en l’àmbit de l’Economia Social i Solidària (ESS) i la Innovació Socioeconòmica. Un equipament que s’adreça tant a aquelles persones i organitzacions que volen tenir un primer contacte amb l’Economia Social i Solidària, com a les que ja tenen projectes en marxa.

Vine a la nostra Sessió Informativa que tindrà lloc al barri de Les Corts  i t’explicarem que es l’Economia Social i Solidària i la Innovació Socioeconòmica  i com et pot ajudar en el teu procés de recerca de feina i/o en el teu projecte/iniciativa empresarial.També t’explicarem tots els serveis i recursos que t’oferim des d‘innoBA i que et poden ser d’utilitat.

Amb l’objectiu d’apropar-nos a vosaltres, fem sessions a diferents districtes de la ciutat. Consulta en aquest enllaç les diferents activitats per veure quina tens més a prop :https://emprenedoria.barcelonactiva.cat/emprenedoria/cat/edit.do?codiIdioma=1&id=894864&id_activitat_mestre=893918&dia=2&mes=4&any=2019

Per a més informació podeu enviar un correu a: innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat

Apropa’t a innoBA !


Divendres 25 de octubre de 2019
10.00 h - Plaça de les Cristalleries Planell,Centre Cívic Cristalleries Planell,Barcelona


Documentació

Comparteix aquest contingut