//Simposi doctoral: “The Future of Platform Economy and Platform Work”

Simposi doctoral: “The Future of Platform Economy and Platform Work”

Organitza: Dimmons


FIRES / CONGRÉS / JORNADES

Aquest simposi doctoral està pensat per proporcionar una plataforma a estudiants i investigadors de diferents etapes que vulguin presentar i rebre orientació sobre diversos aspectes de la seva recerca i sobre les seves perspectives professionals per part d’investigadors acreditats i d’altres estudiants de doctorat.

Així, doncs, el simposi permet als estudiants de doctorat interactuar entre ells i amb possibles col·laboradors i, d’aquesta manera, estimular l’intercanvi d’idees i d’experiències. D’una banda, estudiants en diferents etapes de la seva recerca tindran l’oportunitat de presentar i debatre preguntes relatives al seu treball, els objectius, els mètodes i els resultats. D’altra banda, en el simposi doctoral s’impartiran sessions de formació sobre temes i habilitats que poden ser útils per als futurs investigadors. Per això, estudiants de postgrau i investigadors postdoctorals compartiran les seves experiències, i els ponents oferiran formació sobre habilitats de recerca i perspectives professionals per al futur.

Com funciona?

Cada àmbit del simposi estarà coordinat per dos experts que presidiran els debats i respondran a les presentacions. Les presentacions dels participants han de tractar les qüestions plantejades o les hipòtesis provades en la seva recerca doctoral, els resultats obtinguts fins al moment i, sobretot, la metodologia aplicada. Les presentacions no podran durar més de cinc o deu minuts i aniran seguides d’un debat de cinc minuts. Després de cada sessió hi haurà un debat obert entre els participants.

Com s’hi pot participar?

El simposi és una activitat gratuïta i oberta. Tots els participants s’hi han d’inscriure prèviament.

De manera simultània al simposi, se celebraran presentacions i taules rodones amb experts de renom en l’àmbit del treball de plataformes.

Consulteu el programa del simposi aquí.

 


Co-Organitzadores: Digilabour & Dimmons


Des del Dimecres 27 de octubre de 2021
08.00 h - Seguiment online
Fins al Dijous 28 de octubre de 2021