//Sinèrgics Coworking de retorn social

Sinèrgics Coworking de retorn social

Organitza: Ajuntament de Barcelona


ALTRES ESDEVENIMENTS

El projecte de Sinèrgics neix com a una iniciativa del Districte de Sant Andreu i l’Ajuntament de Barcelona per a reactivar el barri de Baró de Viver, caracteritzat per una elevada taxa d’atur i una escassa activitat econòmica. Sinèrgics s’integra ara en la voluntat de la estratègia d’impuls de l’Eix Besòs que vol promoure aquest territori, assumint el compromís d’impulsar un creixement sostenible al barri creant ocupació, reduint riscos ambientals i afavorint l’activitat empresarial per a una recuperació econòmica.

Sinèrgics és un espai de treball compartit i col·laboratiu on conviuen professionals de diferents sectors creant una comunitat dins d’un ambient professional, social i de cooperació.

Treballar en un coworking és una font de motivació professional gràcies a la interacció amb altres els membres de la comunitat. El fet de compartir un espai de treball col·laboratiu dóna fruit a noves idees innovadores, nous coneixements, nous aprenentatges i nous projectes; en definitiva, ofereix un ventall de noves possibilitats per a progressar professionalment i socialment.

El tret diferencial de Sinèrgics respecte a altres espais de coworking és la implicació dels professionals en projectes destinats a donar un impuls social al teixit comunitari i associatiu del barri de Baró de Viver.

Gràcies a la teva implicació i participació en projectes socials que tinguin un impacte positiu i significatiu al barri de Baró de Viver, podràs gaudir gratuïtament de tots els serveis que ofereix el coworkig.

Actualment comptem amb una comunitat de més de 50 professionals implicats i motivats a participar en el projecte. 

Si decideixes ser un més de la nostra comunitat seràs un dels pioners en viure l’experiència de formar part d’un coworking de retorn social.


Co-Organitzadores: Ajuntament de Barcelona/Club Lleuresport


Des del Dilluns 02 de agost de 2021
09.00 h - C/Quito 19, Barcelona
Fins al Dimarts 30 de novembre de 2021

Informació d'inscripció: podeu enviar un correu a info@sinergics.cat
Preu: Gratuït