//Taller Autogestió de la salut. Hàbits poderosos per temps incerts

Taller Autogestió de la salut. Hàbits poderosos per temps incerts

Organitza: Remenat - Mans a la TerraFORMACIONS / TALLERS

¿Com mantenir un centre sòlid que ens ajudi a navegar el malestar difús del nostre temps?

Et proposem un petit curs farcit de recursos per tenir cura del nostre cos i enfortir-nos en aquest temps de pandèmies i sedentarisme, de desequilibri ecològic i tòxics ambientals, de manca de temps i fast-food. Una mirada pràctica, accessible i no elitista des de la medicina evolutiva i interdisciplinar.

Informació completa CAST-CAT: remenat.org/activitats.

Equilibris

Dimarts 30 novembre 2021 – 17:30-20h

Repassarem els equilibris que vertebren el nostre cos a nivell hormonal, immunitari, inflamatori, oxidatiu, glucèmic, circulatori, del pH o de la microbiota. Aquestes nocions bàsiques de medicina evolutiva enriquiran la nostra escolta corporal i ens donaran pistes sobre quins circuits de recompensa promoure per guanyar vitalitat des del plaer.

Hàbits

Dimarts 14 desembre 2021 – 17:30-20h

Proposarem hàbits quotidians basats en evidència científica per guanyar autonomia i salut pas a pas. Farem un repàs de trucs útils i sostenibles, des del despertar a l’hora d’anar a dormir, tot abordant àmbits com la respiració, l’alimentació, el moviment, l’exposició al sol o al fred, el contacte amb la natura, els vincles comunitaris o la suplementació. I practicarem alguns dels exercicis proposats.

Remeis

Dimarts 21 desembre 2021 – 17:30-20h

Investigarem les nombroses, accessibles i versàtils possibilitats que ens ofereixen tant els aliments com les plantes mediterrànies. I compartirem una proposta integrada que inclou farmaciola, receptari i tècniques de preparació, amb la que podrem gestionar amb remeis naturals els malestars més habituals.


Des del Dimarts 30 de novembre de 2021
17.30 h - Camí Sant Llàtzer 12, Vall de Can Masdeu, Barcelona
Fins al Dimarts 21 de desembre de 2021

Informació d'inscripció: enviar correu a hortsiplantes@gmail.com
Preu: 60€ (una sola sessió: 30 euros) Aturades i estudiants: Curs 40€ (una sola sessió: 20 euros)