//Taller de correu Zimbra + NextCloud

Taller de correu Zimbra + NextCloud

Organitza: CommonsCloud / BTacticFORMACIONS / TALLERS

Taller per conèixer a fons el sistema de gestió de correu electrònic i suite de col·laboració de codi obert més potent disponible en l’actualitat, Zimbra Collaboration i la seva integració amb el programari lliure d’emmagatzematge al núvol NextCloud. Veurem com compartir carpetes de correu, contactes, calendaris o fitxers remotament, gestionar grans llistes d’adreces globals, incorporar comptes externs, sincronitzar amb dispositius mòbils o importar continguts d’altres sistemes de correu. Repassarem alguns complements (Zimlets) clau i veurem com gestionar documents emmagatzemats a NextCloud a través de Zimbra.
Serà en format online el proper 10 de maig a la tarda a càrrec d’Oscar Ortega de CommonsCloud/BTactic.

CommonsCloud.coop és un projecte tecnoètic fet amb programari lliure per mancomunar de forma col·lectiva eines de núvol per teletreballar, comunicar-se i col·laborar. Ofereix serveis d’emmagatzematge de fitxers, oficina, àgora, correu, videoconferència, formularis i gestió econòmica. Tant les persones com les entitats usuàries es fan sòcies de la cooperativa integral femProcomuns, per poder participar en la governança i assegurar-se que el projecte de núvol col·laboratiu es manté ferm i alineat amb els objectius que s’ha proposat.

Les entitats que produeixen el servei són les següents:

femProcomuns Eina social estratègica per cooperativitzar i fer viable l’activitat procomuna.

bTactic Experts en solucions de programari lliure, codi obert i cloud computing.

Colectic Treballen per la transformació social a través de la participació, l’aprenentatge i la socialització de les TIC

LliureTIC Analitzen i cerquen solucions TIC personalitzades amb tecnologies lliures

 


Dilluns 10 de maig de 2021
16.00 h - Seguiment online

Preu: Gratuït