//T’apropem a casa teva l’Economia Social i Solidària. Entra i coneix tot el que t’oferim!!!- Aula Virtual

T’apropem a casa teva l’Economia Social i Solidària. Entra i coneix tot el que t’oferim!!!- Aula Virtual

Organitza: Barcelona Activa


FORMACIONS / TALLERS

Et proposem una manera diferent d’enfocar el teu projecte laboral en aquest context d’incertesa: des de l’economia social i solidària (ESS). No saps què és? Nosaltres t’ho expliquem. Des de Barcelona Activa hem creat una sessió informativa pensant en totes aquelles persones, tant empresàries, emprenedores o en procés de recerca de feina, que encara no coneixen el concepte d’ESS. I si tampoc saps què és Barcelona Activa… no passa res! També t’ho explicarem. A més, et proposarem tot un seguit d’eines, activitats, programes i formacions per apropar-te i aprofundir en l’Economia Social i Solidària.

En moments d’incertesa solucions innovadores! I què millor que incorporar l’Economia Social i Solidària a la teva organització.
No saps de què t’estem parlant? No et preocupis, a la propera Sessió informativa de Barcelona Activa t’ho expliquem. Tindrà lloc el proper 30 de juny de 12’00 a 14’00 hores.
Parlarem de què és l’ESS, qui som i et proposarem un seguit d’eines, recursos i formacions gratuïtes perquè incorporis el concepte al teu projecte laboral

IMPORTANT: Aquesta activitat s’impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l’enllaç amb la invitació i les instruccions d’accés abans de l’inici de la sessió.

A més a més, podeu consultar en aquest enllaç el nou calendari online que hem creat on trobareu tota la formació estable que hem preparat al llarg del segon trimestre d’aquest any.

Us hi esperem a tots/totes!


Dimecres 30 de juny de 2021
12.00 h - Seguiment online

Informació d'inscripció: Per més informació pots escriure a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat