//T’apropem a casa teva l’Economia Social i Solidària. Entra i coneix tot el que t’oferim!!!

T’apropem a casa teva l’Economia Social i Solidària. Entra i coneix tot el que t’oferim!!!

Organitza: Barcelona Activa


XERRADES / SESSIONS INFORMATIVES

Et proposem una manera diferent d’enfocar el teu projecte laboral en aquest context d’incertesa: des de l’economia social i solidària (ESS). No saps què és? Nosaltres t’ho expliquem. Des de Barcelona Activa hem creat una sessió informativa pensant en totes aquelles persones, tant empresàries, emprenedores o en procés de recerca de feina, que encara no coneixen el concepte d’ESS. I si tampoc saps què és Barcelona Activa… no passa res! També t’ho explicarem. A més, et proposarem tot un seguit d’eines, activitats, programes i formacions per apropar-te i aprofundir en l’Economia Social i Solidària.

En moments d’incertesa solucions innovadores! I què millor que incorporar l’Economia Social i Solidària a la teva organització.
No saps de què t’estem parlant? No et preocupis, a la propera Sessió informativa de Barcelona Activa t’ho expliquem. Tindrà lloc el proper 29 de gener de 10’30 a 12 hores.
Parlarem de què és l’ESS, qui som i et proposarem un seguit d’eines, recursos i formacions gratuïtes perquè incorporis el concepte al teu projecte laboral

IMPORTANT: Aquesta activitat s’impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l’enllaç amb la invitació i les instruccions d’accés abans de l’inici de la sessió.

Us hi esperem!


Divendres 29 de gener de 2021
10.30 h - Seguiment online

Informació d'inscripció: Per més informació pots escriure a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat