//Voleu formar part de Ethical Time, la plataforma de moda sostenible?

Voleu formar part de Ethical Time, la plataforma de moda sostenible?

Organitza: Moda Sostenible Barcelona


ALTRES ACTIVITATS

Una plataforma de moda sostenible alternativa a la indústria tèxtil de la ‘fast fashion’:Ethical Time

Cultius de cotó contaminants, explotació laboral infantil, esclavitud laboral de jornades infinites amb sous irrisoris, processos que alimenten la pobresa d’unes vides i enriqueixen d’atres, etc. El llistat de perjudicis que provoca la ‘fast fashion’ a la indústria tèxtil mundial de les grans marques són coneguts arreu. Quan comprem, votem en quin món volem viure.

Documentals com ‘The True Cost’ (2016), Las costuras de la piel (2013), ‘Slowing down fast fashion’ (2016) o ‘River Blue’ (2016) són només alguns dels treballs audiovisuals que han posat llum a tantes ombres els darrers anys.

Ignasi Eiriz, estudiant de Publicitat i relacions públiques de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona hi ha posat consciència i ha desenvolupat la plataforma Ethical Time per revertir el consum habitual de roba a Europa.L’objectiu de la plataforma és revertir un dels sectors més contaminants del planeta i trencar amb les cadenes de producció que afavoreixen la violació de drets humans i laborals.

Després de dos anys de treball i de campanya de mecenatge (ha recaptat 20.000 euros), el passat 16 d’abril, el web s’ha activat per donar accés a un espai virtual de moda ètica i sostenible. Ethical Time aglutina més de 300 marques i botigues de roba, calçat i accessoris que aposten pel canvi a la indústria tèxtil convencional. Ofereix al voltant d’un miler d’articles produits de forma responsable.

El web ofereix una botiga online i un mapa amb localització d’establiments on adquirir productes sostenibles a ciutats de tota Europa. Més de 600 mecenes han fet possible el lançament de la iniciativa, patrocinis i el suport d’Intermón Oxfam, de Campaña Ropa Limpia de SETEM i de totes les associacions de moda sostenible d’Espanya (Asociación Moda Sostenible España, Associació Moda Sostenible Barcelona, Asociación Moda Sostenible Murcia i Asociación Moda Sostenible Madrid).

A més a més, la plataforma Ethical Time us ofereix la possibilitat de poder inscriure la vostra iniciativa textil per passar a formar part del mercat global de la moda ètica i sostenible, podeu consultar les condicions en aquest enllaç: https://www.ethicaltime.com/forma-parte-del-mercado-global-de-moda-etica-y-sostenible/  

 


Des del Dimarts 13 de agost de 2019
12.00 h - Barcelona
Fins al Divendres 06 de setembre de 2019


Documentació