//XVI Premi 25 de novembre- Dia Internacional Eliminació Violència vers les Dones BCN Antimasclista

XVI Premi 25 de novembre- Dia Internacional Eliminació Violència vers les Dones BCN Antimasclista

Organitza: Ajuntament de Barcelona


ALTRES ESDEVENIMENTS

Des de l’any 2005 l’Ajuntament de Barcelona convoca el Premi 25 de Novembre, amb motiu de la commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, i en el marc de l’Acord ciutadà per una Barcelona lliure de violència envers les dones.

El Premi 25 de novembre vol trencar amb els estereotips relacionats amb la masculinitat hegemònica i promocionar models relacionals més justos i equitatius i lliures de violència.

Amb el lemaBCN Antimasclista; desobeeix el masclisme!”, l’objectiu de l’edició d’aquest any és donar suport a projectes que treballin la prevenció de les violències masclistes posant l’accent precisament en aquest conjunt d’idees, actituds i pràctiques basades en una atribució cultural apresa de superioritat atribuït al sexe masculí sobre el femení. Es pretén doncs, recolzar projectes que treballin la prevenció de les violències masclistes en un dels orígens d’aquestes violències; posant el focus en les masculinitats i els valors culturals i socials sexistes que fomenten, legitimen, sostenen i reprodueixen les violències masclistes.

Convocant: Ajuntament de Barcelona
Termini: 01/09/2021 – 26/09/2021

Àmbit: Assistència i Intervenció social – Drets humans i Pau- Gènere – Infància, Joventut i Famílies

Tipus:Premi
Tipus de finançament:Públic
Àmbit geogràfic:Local

Hi poden participar les persones físiques majors de 18 anys, les associacions, els grups de fet i les entitats de qualsevol índole (comercials, culturals, veïnals, etcètera); els espais de lleure i oci; les escoles, els centres educatius i d’ensenyament; els equipaments i els serveis cívics, socials, culturals i de l’àmbit de la salut, i els grups, les associacions o les entitats sense ànim de lucre de la ciutat de Barcelona.El nombre de sol·licituds màxim a presentar serà d’una única sol·licitud/projecte per sol·licitant.

Les persones físiques han d’estar empadronades a Barcelona.Les persones jurídiques han de tenir la seu a la ciutat de Barcelona.

El veredicte del jurat per anunciar el nom del projecte guanyador del premi es donarà a conèixer, en el decurs d’un acte que pot ser públic o bé virtual, depenent de les recomanacions de les institucions sanitàries i de la situació respecte al COVID-19 per preservar la salut de la ciutadania, en una data propera al dia 25 de novembre 2021.


Des del Dimecres 01 de setembre de 2021
Seguiment online
Fins al Diumenge 26 de setembre de 2021