Preguntes Freqüents

Què és i quins objectius té la CoAgenda?

La CoAgenda és una plataforma desenvolupada amb un doble objectiu: d’una banda, donar més visibilitat a les entitats de l’Economia Social i Solidària i les seves activitats i, de l’altra, que pugui esdevenir una eina de recollida d’informació sobre necessitats i tendències concretes del propi àmbit. Més informació aquí.

Qui participa de la CoAgenda?

La CoAgenda és una eina col·laborativa que s’alimenta de la participació de diferents entitats de primer, segon i tercer grau. Entre totes formem el mosaic de la innovació social i l’ESS. Aquí les pots consultar.

M’he de registrar per consultar la CoAgenda?

No cal fer cap registre per consultar la CoAgenda. El registre està pensat per entitats que volen publicar activitats.

Quins avantatges tinc si em registro?

El registre està pensat per entitats que volen publicar activitats. Registrar-se doncs t’obre l’opció de pujar activitats així com consultar dades estadístiques dels visitants de la CoAgenda i l’èxit de visualització de les vostres activitats.

Com ho he de fer per publicar una activitat?

Primer cal crear-te un usuari com a entitat. Ho pots fer aquí. Un cop dins, veuràs la pestanya ‘Publicar Activitat’. En clicar se t’obrirà un formulari on introduir totes les dades de l’activitat.

Puc editar una activitat un cop publicada?

Sí! Has d’anar al menú i clicar la pestanya ‘Les meves activitats’. Allà podràs veure les publicades i les que estan pendents d’aprovació i editar-les.

Quines mides han de tenir les imatges per publicar una activitat?

Et recomanem que les imatges tinguin una proporció gairebé quadrada i, si pot ser, d’uns 900×800 píxels aproximadament.

Com puc sincronitzar l’activitat amb el meu calendari?

Si t’interessa una activitat la pots incloure directament al teu calendari mòbil clicant el botó ‘Afegeix al calendari’.

Puc obtenir dades de quantes persones accedeixen a les activitats que publico?

Sí! Un cop inicies sessió, si desplegues el menú i cliques a ‘Sumari’, accedeixes a un panell amb dades estadístiques globals i per cada activitat on podràs obtenir les visualitzacions i els ‘clics’ sobre el contingut publicat.

Puc canviar la meva contrasenya? I el correu d’accés?

Sí, sempre que vulguis pots accedir al teu perfil des del menú desplegable i modificar les teves dades, inclosa la contrasenya.

Com puc donar-me de baixa?

Accedint al teu perfil trobaràs la opció de sol·licitar la baixa.

Com puc ajudar a difondre la CoAgenda?

Visibilitzar aquesta eina genera beneficis per a totes! T’animem a compartir-la a través de les xarxes socials. Aquí tens un missatge per copiar i enganxar als teus perfils: També et deixem un cartell perquè el puguis imprimir i col·locar al teu espai: Tens algun altre dubte? Escriu-nos a coagenda@barcelonactiva.cat